Agenda

Agenda

In het Kulturhus ‘het Dorpscentrum’ in Vorden vinden veel activiteiten plaats.  Als u een feest of een evenement wilt organiseren, kunt u contact opnemen met de beheerder Boudewijn  Kortboyer.  Hij kan u alles vertellen over tarieven en huurvoorwaarden. (0575-552722)
Natuurlijk bent u van harte welkom als u de mogelijkheden van het gebouw wilt bekijken. U ontdekt dan dat er tal van mogelijkheden zijn om een evenement te organiseren of een verenigingsavond te houden.

Het Museum voor Achterhoekse Schilderkunst (MAS) heeft ook haar deuren geopend in het Kulturhus ‘het Dorpscentrum . Openingstijden: vrijdag en zaterdag van 14.00-17.00 uur.  Entree: €4,00 – inclusief  catalogus en/of rondleiding door een vrijwilliger van  de MAS.

 

 

Alle evenementen staan hier.

jan
29
za
Ode aan Vorden @ Kulturhus Vorden
jan 29 @ 20:00
Ode aan Vorden @ Kulturhus Vorden | Vorden | Gelderland | Nederland

Tijd vliegt,

27 januari is 5 jaar geleden dat de documentaire “Ode aan Vorden” in première ging. De documentaire werd door vele Vordenaren gewaardeerd en omarmd.

Ondanks de vele verzoeken die er de afgelopen jaren binnen kwamen om de film nogmaals te vertonen, hebben de makers zich gehouden aan de afspraak om de docu 1 keer per 5 jaar te draaien.

De wereld waarin we nu leven is het product van menselijk handelen. Dat laat sporen na. Het is mooi om de film na vijf jaar weer eens terug te zien.

Inmiddels zijn de datums vastgelegd.

De film is te zien in het jaar 2022 in het Kulturhus Vorden, en wel op:

Zaterdagavond 16 april om 20.00 uur

Zondagmiddag 24 april om 14.00 uur

info: odeaanvorden@gmail.com

0613430366

 

mrt
27
zo
Lente Party
mrt 27 @ 15:00 – 19:00
Lente Party

Kom jij ook met ons de lente ontdekken?

Wij zorgen voor een heerlijk glaasje Lentebok van Grolsch, het eerste glaasje bieden wij je zelfs aan, kom allemaal naar het Kulturhus en proost met ons op de lente.

De muzikale noot deze middag wordt verzorgd door de band “Might Be Loud”

Toegang gratis, de dan geldende coronaregels zullen in acht worden genomen.

 

Alles onder voorbehoud van de corona regels.

apr
8
vr
THE BEST ABBA TRIBUTE @ Kulturhus Vorden
apr 8 @ 19:30
THE BEST ABBA TRIBUTE @ Kulturhus Vorden | Vorden | Gelderland | Nederland

Vrijdag 8 april, gaan we lekker genieten van de nostalgische nummers van ABBA, gezongen en gespeeld door de ABBA tributeband, live op het podium in het KULTURHUS VORDEN.

Zaal open 19.30, aanvang concert 20.30

Er zijn sta en zitplaatsen, zitplaatsen te reserveren via info@dorpscentrumvorden.nl

Kaarten in de voorverkoop € 15,- verkrijgbaar bij het KULTURHUS Vorden, en online te reserveren via www.ABBA-TRIBUTE.NL(excl € 1,-servicekosten)

Reeds gekochte kaarten zijn uiteraard nog steeds geldig.

Kulturhus Vorden