Agenda

Agenda

In het Kulturhus ‘het Dorpscentrum’ in Vorden vinden veel activiteiten plaats.  Als u een feest of een evenement wilt organiseren, kunt u contact opnemen met de beheerder Boudewijn  Kortboyer.  Hij kan u alles vertellen over tarieven en huurvoorwaarden. (0575-552722)
Natuurlijk bent u van harte welkom als u de mogelijkheden van het gebouw wilt bekijken. U ontdekt dan dat er tal van mogelijkheden zijn om een evenement te organiseren of een verenigingsavond te houden.

Het Museum voor Achterhoekse Schilderkunst (MAS) heeft ook haar deuren geopend in het Kulturhus ‘het Dorpscentrum . Openingstijden: vrijdag en zaterdag van 14.00-17.00 uur.  Entree: €4,00 – inclusief  catalogus en/of rondleiding door een vrijwilliger van  de MAS.

 

 

Alle evenementen staan hier.

mrt
31
zo
Lente party zondag 31 maart @ Kulturhus Vorden
mrt 31 @ 15:00 – 19:00
Lente party zondag 31 maart @ Kulturhus Vorden

Zondag 31 maart zetten we vanaf 15.00 uur de deuren voor u open, om gezellig samen de lente te verwelkomen onder het genot van een Saison biertje, of een toepasselijke Lentebok.

De musicale noot wordt verzorgt door Might B loud.

 

apr
7
zo
“Mirrewinter”, de oorlogsfilm van het Oosten!! @ Kulturhus Vorden
apr 7 @ 15:00 – 18:00
apr
12
vr
Toneelgroep de Veldwijk presenteert het blijspel “Eelt veur de kop” @ Kulturhus Vorden
apr 12 @ 20:00
Toneelgroep de Veldwijk presenteert het blijspel "Eelt veur de kop" @ Kulturhus Vorden | Vorden | Gelderland | Nederland

Vrijdag 12 april brengt de toneelgroep Veldwijk, “Eelt veur de kop” een toneelstuk in drie bedrijven,

de aanvang is 20.00 uur, en is niet alleen voor buurtleden, maar voor iedereen toegankelijk.

 

Kulturhus Vorden