Toneeluitvoeringen

Toneeluitvoeringen

Het Kulturhus beschikt over een mooie Grote Zaal met een ruim en fraai podium voor toneelvoorstellingen. Voor een goede akoestiek zijn aan het plafond zogenaamde ‘baffels’ opgehangen.

Onder het podium is een grote ruimte die gebruikt kan worden als kleedruimte. Er is een goede geluidsinstallatie aanwezig en de belichting kan goed worden ingeregeld. Natuurlijk is het mogelijk om eigen licht en geluid in te zetten.

In de grote zaal kunnen circa 360 stoelen worden geplaatst. Tijdens een pauze in de voorstelling kan een loket in de zaal gemaakt worden voor het halen van een drankje. Men kan ook terecht aan de bar in de Ontmoetingsruimte. Uiteraard kunnen mensen na afloop van een voorstelling nog even aan de bar vertoeven. Hapjes en drankjes kunnen ook aan tafel worden geserveerd als de aard van de voorstelling dit toelaat.

Jaarlijks worden diverse toneeluitvoeringen opgevoerd. De vereniging ‘Jong Gelre’ geeft in de herfst zelfs drie voorstellingen van een revue en zij trekt altijd volle zalen. De toneelvereniging Krato geeft ieder jaar succesvolle uitvoeringen in het Kulturhus.

Het is van belang om ruim voor een voorstelling met de beheerder contact op te nemen.

Kulturhus Vorden