Agenda

Agenda

In het Kulturhus ‘het Dorpscentrum’ in Vorden vinden veel activiteiten plaats.  Als u een feest of een evenement wilt organiseren, kunt u contact opnemen met de beheerder Boudewijn  Kortboyer.  Hij kan u alles vertellen over tarieven en huurvoorwaarden. (0575-552722)
Natuurlijk bent u van harte welkom als u de mogelijkheden van het gebouw wilt bekijken. U ontdekt dan dat er tal van mogelijkheden zijn om een evenement te organiseren of een verenigingsavond te houden.

Het Museum voor Achterhoekse Schilderkunst (MAS) heeft ook haar deuren geopend in het Kulturhus ‘het Dorpscentrum . Openingstijden: vrijdag en zaterdag van 14.00-17.00 uur.  Entree: €4,00 – inclusief  catalogus en/of rondleiding door een vrijwilliger van  de MAS.

 

 

Alle evenementen staan hier.

okt
14
zo
Grolsch Bokbier Proeven in het Kulturhus @ Kulturhus
okt 14 @ 15:00 – 19:00

Voor alle bezoekers een  Herfstbok glas (zolang de voorraad strekt!) Het eerste ‘bokje’ is van het huis.
Muziek door: The Woof.

TOEGANG GRATIS!

nov
4
zo
5e Editie van de Bijzonder Bewust Beurs @ Kulturhus 'het Dorpscentrum'
nov 4 @ 11:00 – 16:00

De Bijzonder Bewust Beurs is een gezellige, laagdrempelige beurs voor mensen met belangstelling voor gezonde voeding, wellness en alternatieve methoden.
Meer dan 30 kleine en vaak startende ondernemers uit de Achterhoek brengen tijdens deze dag hun bewuste praktijk of bewuste producten onder de aandacht.
Wat kunt u verwachten?
Producten
Een greep uit het aanbod: kruiden, honing, wierook, edelstenen, sieraden, orgonite, essentiële olie, mandala’s, tassen, krachtvoorwerpen, boeken, symboolvoorwerpen, jam, sap, nestkastjes, kunstkaarten en bloesemremedies.
Praktijken
De deelnemers met een praktijk laten u graag van alles uitproberen. Wat dacht u b.v. van een mini-consult voetreflexologie, handlezen, kleding- en kleurenanalyse, edelsteentherapie, coaching, reading & healing, enneagram, zandlezen, Feldenkrais of een heerlijke handmassage?
Workshops
Of misschien vindt u het leuk om deel te nemen aan een korte workshop kleurenanalyse of wastekenen?
Goede doelen
En dan zijn er ook nog een aantal goede doelen vertegenwoordigd:

– Diyo Nepal: prachtige producten, handgemaakt in Nepal
– LOOP: voeding uit de Filipijnen
– Stichting Every boy & girl: handwerken voor de allerarmste kinderen, waar ook ter wereld
– Compassion 4 Humanity: verkoop van in Ghana gemaakte dekbedovertrekken

En dan maken de eerste 150 bezoekers ook nog eens kans op één van de mooie prijzen die de standhouders beschikbaar hebben gesteld! Voor de entreeprijs hoeft u het niet te laten, deze bedraagt slechts € 4,-.U bent van harte welkom!

Kulturhus Vorden