Agenda

Agenda

In het Kulturhus ‘het Dorpscentrum’ in Vorden vinden veel activiteiten plaats.  Als u een feest of een evenement wilt organiseren, kunt u contact opnemen met de beheerder Boudewijn  Kortboyer.  Hij kan u alles vertellen over tarieven en huurvoorwaarden. (0575-552722)
Natuurlijk bent u van harte welkom als u de mogelijkheden van het gebouw wilt bekijken. U ontdekt dan dat er tal van mogelijkheden zijn om een evenement te organiseren of een verenigingsavond te houden.

Het Museum voor Achterhoekse Schilderkunst (MAS) heeft ook haar deuren geopend in het Kulturhus ‘het Dorpscentrum . Openingstijden: vrijdag en zaterdag van 14.00-17.00 uur.  Entree: €4,00 – inclusief  catalogus en/of rondleiding door een vrijwilliger van  de MAS.

 

 

Alle evenementen staan hier.

sep
26
za
Moonyard @ Kulturhus Vorden
sep 26 @ 20:00 – 23:45
Moonyard @ Kulturhus Vorden | Vorden | Gelderland | Nederland

Zaterdagavond 26 september wordt een exclusieve avond in het Kulturhus, de band Moonyard staat dan op het podium.

Wil je er bij zijn? reserveer dan snel een kaartje, door alle regels mogen er maar een beperkt aantal mensen in de zaal.

De entree is all-in, een heerlijk maal verzorgt door Grand Bistro de Rotonde, en natuurlijk drankjes die uitgeserveerd worden aan tafel.

Kaarten voor deze exclusieve avond kosten €40,= per persoon, en zijn inclusief een diner en drankjes.

Aanmelden kan uitsluitend via de mail, info@dorpscentrumvorden.nl, onder vermelding van naam, aantal personen, en een mobiel telefoonnummer voor een betaalverzoek, na betaling ontvangt u een bevestiging per mail.

okt
9
vr
ABBA TRIBUTE @ Kulturhus Vorden
okt 9 @ 20:30
ABBA TRIBUTE @ Kulturhus Vorden

Wegens corona maatregelen verzet naar volgend jaar, op een nog nader te bepalen datum, reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Kulturhus Vorden