Agenda

Agenda

In het Kulturhus ‘het Dorpscentrum’ in Vorden vinden veel activiteiten plaats.  Als u een feest of een evenement wilt organiseren, kunt u contact opnemen met de beheerder Boudewijn  Kortboyer.  Hij kan u alles vertellen over tarieven en huurvoorwaarden. (0575-552722)
Natuurlijk bent u van harte welkom als u de mogelijkheden van het gebouw wilt bekijken. U ontdekt dan dat er tal van mogelijkheden zijn om een evenement te organiseren of een verenigingsavond te houden.

Het Museum voor Achterhoekse Schilderkunst (MAS) heeft ook haar deuren geopend in het Kulturhus ‘het Dorpscentrum . Openingstijden: vrijdag en zaterdag van 14.00-17.00 uur.  Entree: €4,00 – inclusief  catalogus en/of rondleiding door een vrijwilliger van  de MAS.

 

 

Alle evenementen staan hier.

apr
8
vr
THE BEST ABBA TRIBUTE @ Kulturhus Vorden
apr 8 @ 19:30
THE BEST ABBA TRIBUTE @ Kulturhus Vorden | Vorden | Gelderland | Nederland

Vrijdag 8 april, gaan we lekker genieten van de nostalgische nummers van ABBA, gezongen en gespeeld door de ABBA tributeband, live op het podium in het KULTURHUS VORDEN.

Zaal open 19.30, aanvang concert 20.30

Er zijn sta en zitplaatsen, zitplaatsen te reserveren via info@dorpscentrumvorden.nl

Kaarten in de voorverkoop € 15,- verkrijgbaar bij het KULTURHUS Vorden, en online te reserveren via www.ABBA-TRIBUTE.NL(excl € 1,-servicekosten)

Reeds gekochte kaarten zijn uiteraard nog steeds geldig.

Kulturhus Vorden