Agenda

Agenda

In het Kulturhus ‘het Dorpscentrum’ in Vorden vinden veel activiteiten plaats.  Als u een feest of een evenement wilt organiseren, kunt u contact opnemen met de beheerder Boudewijn  Kortboyer.  Hij kan u alles vertellen over tarieven en huurvoorwaarden. (0575-552722)
Natuurlijk bent u van harte welkom als u de mogelijkheden van het gebouw wilt bekijken. U ontdekt dan dat er tal van mogelijkheden zijn om een evenement te organiseren of een verenigingsavond te houden.

Het Museum voor Achterhoekse Schilderkunst (MAS) heeft ook haar deuren geopend in het Kulturhus ‘het Dorpscentrum . Openingstijden: vrijdag en zaterdag van 14.00-17.00 uur.  Entree: €4,00 – inclusief  catalogus en/of rondleiding door een vrijwilliger van  de MAS.

 

 

Alle evenementen staan hier.

okt
15
za
Moonyard en Olaf Putker Band @ Kulturhus Vorden
okt 15 @ 20:30 – 01:00
Moonyard en Olaf Putker Band @ Kulturhus Vorden | Vorden | Gelderland | Nederland

De dynamische liveband Moonyard brengt echte, eerlijke muziek, fris eigen materiaal, en covers met ballen, bijvoorbeeld nummers van de Allman Brothers, Little Feat, Stephen Stills, Tom Petty, en Jackson Browne.

Voordat Moonyard het podium betreed,  kun je eerst luisteren, kijken, en genieten van jong talent, de Olaf Putker Band bijt s’avonds de spits af, met hun alternatieve americana, een mix van Wilco, Nick Drake, Johan en Elliot Smith.

Voor een avond genieten van twee prachtige bands, moet je zaterdag 15 oktober in de zaal van het Kulturhus zijn.

Kaarten à € 12,50 zijn verkrijgbaar bij BRUNA Vorden, en het KULTURHUS Vorden

Daarnaast zijn de kaarten te reserveren via info@dorpscentrumvorden.nl, en aan de zaal op 15 oktober, maar let op…Vol is Vol

okt
23
zo
Bokbiermiddag @ Kulturhus Vorden
okt 23 @ 15:00 – 19:00
Bokbiermiddag @ Kulturhus Vorden | Vorden | Gelderland | Nederland

Als het buiten weer kil en nat is, echt guur herfstweer, dan genieten we binnen in het Kulturhus van een lekker glas rijke herfstbok van Grolsch, de muziek wordt wederom verzorgt door de topformatie “Verdwaald”.

Kom  samen met ons  proosten op de herfst, het eerste glaasje wordt u aangeboden, en ook de harde worst en de oude kaas zal niet ontbreken.

Vanaf 15.00 uur heten we u van harte welkom, de toegang is gratis.

Kulturhus Vorden