Ruimte reserveren

Ruimte reserveren

Raadszaal

Meerdere ruimtes ter beschikking

Ons Kulturhus te Vorden (vroeger bekend als het Dorpscentrum Vorden, en niet alleen vroeger) heeft meerdere ruimte’s ter beschikking voor veelsoortige evenementen onder dak. Deze faciliteiten worden al aangeboden nadat het Kulturhus in gebruik genomen werd toen het gemeentehuis werd verplaatst naar het Kasteel. Zie hiervoor de pagina over ons.

Niet alleen de ruimtes zijn beschikbaar, altijd kunnen faciliteiten meegehuurd worden. Verder staat onze professionele bediening u met raad en daad terzijde. Natuurlijk is gedacht aan de inwendige mens. Met onze keuken kunnen we heerlijke borrelhapjes, koekjes, cake etc etc voor u bereiden.

Ook hier wordt ingespeeld op uw persoonlijke voorkeuren met betrekking tot eten en drinken. Geef gerust aan wat voor u mogelijk is.

Het Kulturhus beschikt over even goede wireless verbinding, over diverse ruimtes voorzien van de modernste presentatietechnieken en alle presentatiemiddelen die u wenst. Tevens zijn er 2 bars en kunt u er een drankje nuttigen en wat eten.

Als u wensen heeft, gebruik makend van onze jarenlange ervaring, wij zullen alles doen wat in onze mogelijkheden ligt. Wij werken samen met lokale ondernemers.
Kortom, voor een ruimte reserveren: wij kunnen meer dan u kunt bedenken!
Via de onderliggende subpagina’s kunt u een reservering aanvragen en uw wensen kenbaar maken

Kulturhus Vorden