Nieuws

Nieuws

Nieuws

Museum voor Achterhoekse Schilderkunst

Goed nieuws: Het Mas in Vorden is in ons Kulturhus gehuisvest. De openingstijden zijn op vrijdag en zaterdag van 14.00 – 17.00.

Shirts voor VV Vorden

Op de foto hieronder overhandigen Reinier Gosselink en Robert Visscher vanuit het bestuur van de Stichting Kulturhus Vorden het v.v. Vordenshirt met het logo van het ‘kloppende hart van Vorden’ aan het 35+ team. Voorzitter Marc van der Linden bedankte Reinier en Robert voor de sponsoring van onze club.

Inrichting ontmoetingsruimte

Momenteel wordt onze ontmoetingsruimte opnieuw ingericht. De meeste tafels en stoelen staan er al. Stoelen zijn deels van kussens voorzien. Een aantal stoelen met armleuningen worden nog geleverd.

De wanden worden nog verder bekleed, gedacht wordt aan foto’s van Oud Vorden. Ideeën zijn welkom

Onderhoudsplan buitenkant komende 3 jaar

Samen met de lokale aannemer, schilder en installateur is een onderhoudsplan gemaakt voor de komende drie jaar. De grote uitdaging is, om de uitvoering van het preventieve- en noodzakelijke onderhoud in overeenstemming te brengen met de financiële middelen.

Wapen

Het gemeente wapen van Vorden is in zeer slechte staat. Er zijn diverse oplossingen aangedragen om dit probleem op te lossen. Herstel van het bestaande wapen is geen optie vanwege de slechte staat van het wapen en de ophanging.

Alternatieven zijn: wapen in hout vervaardigen, in kunststof, het wapen op de gevel schilderen en nieuw maken in beton/keramiek. Dit laatste heeft onze voorkeur. Het wapen niet vervangen is geen alternatief voor ons.

Gratis Nieuwsbrieven

Aanmelden gratis nieuwsbrief

Met behulp van onderstaand formulier kunt u zich voor onze gratis nieuwsbrieven aanmelden.

Nieuwsbrieven

Kulturhus Vorden