Contact

Contact

Contact:

Wij vinden contact belangrijk: bij vragen over alles wat maar mogelijk is, reserveringsaanvragen over de verschillende ruimtes, onduidelijkheden etc etc etc,  neem gerust contact met ons op.

Onder andere via onderstaand formulier. Dit naast de mogelijkheden op deze site om een reserveringsaanvraag te doen voor een ruimte, zie hiervoor de aangeboden pagina’s waar per ruimte een formulier aanwezig is.

Ons contacteren kan per email, telefoon, maar een persoonlijk contact met onze beheerder is vaak duidelijker en directer. Natuurlijk kunt u altijd een van de bestuursleden benaderen. Schroom niet om ons te raadplegen.

Het is natuurlijk altijd mogelijk om even binnen te lopen als u in de buurt bent. De openingstijden van ons Kulturhus varieren door het jaar heen. Meestal zijn wij alle werkdagen geopend. Met uitzondering van de zomermaanden er rond de erkende feestdagen.

Het hieronder getoonde telefoonnummer staat doorgeschakeld naar de mobiele telefoon van onze beheerder op de momenten dat hij niet in het Kulturhus aanwezig is.

Onze beheerder: Boudewijn Kortboyer

Raadhuisstraat 6

7251 AB Vorden
Nederland

info@dorpscentrumvorden.nl

Telefoon: 0575-55 2722

Via onderstaand formulier kunt u ons een bericht sturen. U krijgt altijd antwoord.

Contactformulier

Opmerkingen en vragen zijn welkom.

* Betekent een verplicht veld
Kulturhus Vorden