Concerten

Concerten

Het Kulturhus beschikt over een aantal ruimten waar concerten kunnen worden gegeven.

Allereerst is er onze grote zaal met 360 zitplaatsen, onder andere zeer geschikt voor concerten. Met het vaste toneel, of indien gewenst wordt er een tijdelijk toneel gebouwd. Natuurlijk is het ook mogelijk om de zaal (deels) in te richten met stamtafels.

De zaal heeft een ruim vast podium, maar ook zijn er mogelijkheden om op een andere plaats in de zaal een podium op te bouwen. Voor kleine ensembles of soloconcerten met 40 à 50 mensen publiek zijn de oude raadszaal en het De Soos geschikte ruimten zijn.

Voor concerten met een pauze of voor een drankje na afloop, kunnen de bezoekers aan de bar in de ontmoetingsruimte terecht. Tijdens de uitingen kunnen drankjes en hapjes ook aan de tafels geserveerd worden indien de aard van de uiting dat toelaat.

In overleg met de beheerder kan voor een bepaalde ruimte worden gekozen. Voor wat betreft de aankleding van de zalen kan altijd overleg plaatsvinden. Er is een goede licht- en geluidsinstallatie aanwezig. Natuurlijk is het aaltijd mogelijk om eigen licht en geluid in te zetten.

Het is van belang om ruim van te voren met de beheerder contact op te nemen.

Kulturhus Vorden